onsdag, april 23, 2014

Läget

Mage i vecka 35 +1

Jag skulle egentligen ha ett läkarbesök idag, men det blev avbokat. Nästa lediga läkartid var först om en månad, och det börjar ju bli lite sent! Får hoppas dom hittar någon extra tid här snart. Det börjar vara fyra veckor sedan jag var på rådgivningen senast. De har minskat på gångerna man skall träffa läkare/barnmorska under sluttiden rejält. Ett besök har fallit bort i vecka 34 och de sista veckorna är det inte varje vecka mera, utan bara varannan, som man nu besöker rådgivningen.  

Egentligen spelar det väl inte så stor roll (om man mår bra), men jag skulle gärna ha hört på lite hjärtljud och kanske få reda på vilken väg lillen nu ligger där. Hen sparkar mycket på revbenen och ena sidan av magen, så jag antar att huvudet är neråt. Annars känns allt bara bra, lite sammandragningar, lite halsbränna, lågt blodtryck och måttlig trötthet, men det hör väl allt till. 

2 kommentarer:

  1. Ååå vackra Mia! Härlig bild! Å vad kiva att mormor och morfar (eller vad kommer de att kallas, mommo moffa?) fick paja stora magen ännu före bebin kommer :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! <3 Det var skoj att hinna upp till Kokkola ännu en sväng jo, tänk att nästa gång är vi tre! :)

      Radera