söndag, februari 02, 2014

Söndagen

Det var en väldigt frukost- och brunchcentrerad söndag idag, älskar ju som tidigare nämnt långa frukostar och varför inte klämma in många på samma dag om man bara kan. Började först med en liten frukost hemma innan jag åkte iväg på brunch med flickorna. Samuli hade hittat inspiration på Instagram och stekte plötsligt bananpannkakor. 


Bananpannkakorna går ut på att du blandar två ägg med en banan i mixern och så steker du plättar av smeten. Sen kan du äta plättarna med valfritt tillägg. Idag valde vi glass och blåbär, en hälsosammare variant kunde ha varit naturell yoghurt.


Efter frukost nr. ett brunchade vi med tjejerna på Korjaamo. Själva maten var jag kanske inte så imponerad över. Den saknade det där "lilla extra". Nu var det bröd, croissanter, ostar och frukt samt en "huvudrätt" som idag bestod av stekta potatisar och broiler. Nån soppa och en sallad fanns det också. Men betalar jag 19 euro för en brunch förväntar jag mig nog lite mer än Tropic appelsinjuice.


Sådär annars var Korjaamo riktigt trevligt, inga köer till maten och ingen trängsel. Och sällskapet var det ju heller inge fel på.

2 kommentarer:

 1. Har samma erfarenhet av Korjaamos brunch, den är nog inget att rekommendera. Tycker den varma maten var som skolmat och inte var det andra något bättre heller tyvärr.

  Om du gillar bruncher så rekommenderar jag Sandro, Mille mozzarelle, café Köket och Moko market :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen! :) Mille har jag testat och det var faktiskt bra, men dom andra är ännu oprövade.

   Radera