söndag, januari 26, 2014

Helgens program

I helgen som gått har vi bland annat haft date night på Sasso. Vi var inte så imponerade den här gången. Vi var där för ca 8 år sedan på en av våra första (?) dejter och hade båda kanske lite för höga förväntningar nu. Kanske allting var underbart då man var nykär? Nu är man bara kritisk och bitter, haha.


Vi har också hunnit ta en första sväng runt vagnavdelningen och spanat in fortskaffningsmedel för bebén. En hel vetenskap det där. Måste ta upp detta i ett eget inlägg.


Och så förstört söndagen med ett besök på ett stort möbelvaruhus. Fast det gick nog relativt smärtfritt den här gången. En ny Tv-taso införskaffades och nu har vi svängt om på möblerna lite i vardagsrummet. Mera omorganisering skall det bli ännu, bara vi samlat krafterna lite.


4 kommentarer:

 1. Men Mia, varför stora svenska möbelvaruhuset? :/ Vi har ystis 8-9.2 med rabatter på tom -60% - en Lundia Fuuga TV-taso skulle ha passat bra in med resten av ert möblemang ;) Beträffande vagnuppköp kan jag rekommendera Vaunu-Aitta på Drumsä, bra och svenskspråkig service! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag är jätteledsen :( Den här gången valde vi det billigare alternativet... Hade nog kollat på fuugan! Vi är "tyvärr" på resa just under ystien! Sku behöva en ny Halo-lampa också nu pga. ommöbleringen :)
  Vi skall besöka Vaunuaitta på torsdagen bara vi hinner! :) Kram

  SvaraRadera
 3. Det är helt okej <3 PoK

  SvaraRadera
 4. PS. Ska jag sätta en plafond åt sidan åt er? Vilken färg i så fall? De säljs för typ 299.

  SvaraRadera