torsdag, januari 23, 2014

Choklad och rådgivning

Nu kan det hända att jag ätit kanske liiiite för mycket choklad för vad som kan anses vara hälsosamt per dag. Men när jag nu äntligen fått sug på choklad igen efter flera månader av bara saltsug så måste man ju passa på.

Förresten är det inte alltid så att två bra bara blir bättre. Gott + gott är inte alltid lika med ännu godare. Vissa saker skall man hålla skilt. Som choklad och salmiak till exempel. Och choklad och dominokex också. Men i brist på bättre så går den här hur bra som helst!Idag var vi på rådgivningen och fick träffa vår nya rådgivningstant. Vi har alltså inte bytt, men hon har varit på sjukledigt och kom tillbaka nu. Allt är bara bra - sade hon gång på gång. Blodtrycket super, hemoglobinet toppen och vikten jättebra! Så tyckte hon vi var så ovanligt lugna också, vilket fick mig att undra om det är något jag borde börja stressa över? Kanske yogan har hjälpt att hitta ett inre lugn ändå? 

1 kommentar:

  1. Härligt när din söta mage är lite ojämn, inte helt klotrund - man "ser" liksom bebisen :) kommer så tydligt ihåg dendär roliga, underliga tassigheten med sned mage då pojkarna svängde sig i magen osv...!

    SvaraRadera