lördag, november 06, 2010

Inredningshjälp sökes

Vi har bott i vår lägenhet nu i tre år, vi har fortfarande inga gardiner. I något av rummen. Om vi börjar med sovrummet då, kan någon hjälpa mig? Ni som har bra inredningsögon, Nina, Maria? Hurudana gardiner skall man ha om det nu ser ur så här? Väggen har vi talat om att eventuellt måla om också, men för tillfället är den alltså grön.

Hjälp!

5 kommentarer:

  1. om ni inte behöver gardiner för mörker eller insyn så kanske en vit hissgardin i linne? passar till de flesta inredningar.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker också det skulle passa bäst med ljusa gardiner, linne är alltid fint. Och vill ni piffa upp rummet är det bara att skaffa dynor eller andra textilier i någon fin färg.

    SvaraRadera
  3. Ett alternativ kunde vara att ta in ännu en färg till rummet tex. beige eller brunt? och göra/köpa gardiner samt några kuddar på sängen? Tycker som dom andra att ljusa gardiner skulle sitta bra. Tycker själv om att ha lite mörkare till vintern (läs varmare) och ljusare till våren och sommaren.

    SvaraRadera
  4. Linne tänkte jag också direkt! Sådär grå-beige.

    SvaraRadera
  5. Tack för alla tips! Vi behöver inte gardinger för mörker eller insyn, så en hissgardin kunde passa bra. Jag tror jag måste anställa någon av er som inredninsgarkitekt :)

    SvaraRadera