onsdag, december 10, 2014

Grekland!

Vi sitter och funderar på en greklandsresa nästa sommar. Jag har aldrig varit i Grekland tidigare och jag ser framför mig vita hus, god mat och turkosblått hav. Vart ska vi åka, ni som vet? Vilken ö, vilken by, vilken strand, har ni t.o.m. hotelltips?


Det ska inte gärna vara partyfolkets mecka pga liten baby, men något all-inclusive med bamseklubb vill vi heller inte ha. Så något där emellan då. Alla tips emottages!

7 kommentarer:

 1. Är du/ni inte med på vår planerade Spanien-resa? Den har ju varit inbokad sen ert bröllop, typ ;) Våren 2015 bestämde vi ju då :) Kram
  PS. Hinner vi ses före julen? När åker ni till Kokkola?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var det inte bara en mamma-barn resa? :) Så förstod jag att HD sku vara hela våren i Alperna, när ska vi hinna till Spanien? :)
   Vi åker måndagen 22, Samuli jobbar massor men jag har det ganska ledigt hela nästa vecka och helgen innan vi åker också. Vi hörs! :) Kram

   Radera
 2. Vi besökte Grekland första gången förra sommaren. Vi hade inte så mycket valmöjligheter pga sen bokning, men hamnade på Santorini och Perivolos Beach. Vi bodde på Anemos, ett lite mindre familjedrivet, mycket lungt hotell, precis intill stranden. En riktig pärla med trevlig och personlig service och flera trevliga restauranger i knutarna. Perivolos är säkert ett av de lungnaste ställena på just den ön (alla andra ställen på Santorini verkade mycket mera turistiga och bailabaila...). Kan tänka mig att det skulle fungera bra med lillen. Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Det ser ju riktigt fint ut! :)
   Jag har tänkt att Santorini sku vara för backigt för att ta sig omkring med barnvagn, men den där sidan av ön verkar ju vara plattare.

   Radera
 3. Vi gillade Samos jättemycket! En av de grönaste öarna, sägs det. Vi bodde på Doryssa Seaside Hotel, och var mycket nöjda med allt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det ser fint ut! Hur gjorde ni med mat om kvällarna? Är byn så nära att man kan ta sig dit och äta eller åt ni på hotellet?

   Radera
 4. Nej vi åt frulle på hotellet, men middagarna alltid inne i byn. Det var inte särskilt långt att promenera, just passligt (med vagn för barnet) - tog kanske en kvart-20 min.

  SvaraRadera