fredag, oktober 10, 2014

JackanAmos har fått en ny vinterjacka. Nu är det ju min första vinter med barn, så jag kan ju inte veta hur man ska klä dem. Därför är det helt okej att köpa en jacka som är mera snygg än praktisk tycker jag. Butikerna här i södra Spanien är föresten fulla med dunjackor och pälsar, lite överdrivet kan man ju tycka. Man kan dessutom se folk gå omkring i dunvästar redan. Igår hade vi 28 grader. 

4 kommentarer:

 1. Jag tyckte det var jättepraktiskt med en dunjacka till O förra vintern! Satte han i åkpåsen så behövde han ändå ngt på överkroppen och i bilen så var det mycket enklare med jacka än att krångla på halare. Så jag tror garanterat att det var ett bra köp! Och inte bara för att jackan är fin :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Super! :) Jag kommer annars ihåg att du funderade på åkpåsar nån gång förra vintern, vilken blev det sen? Funderar på att ifall man skulle satsa på en Bugaboo, räcker det med den tunna eller ska man ha den tjockare? Men så finns det ju nog snygga i andra märken också...

   Radera
  2. Jag har en Brio Shine som är lite tunnare och en Lundmyr of Sweden som är lite tjockare. Tycker det var helt skönt att kunna byta. Fast förra vintern var det ju inte så väldigt kallt, så det beror väl på hurudant väder det blir i vinter. Tror nog man bra klarar sej med en, och bugaboos kan väl inte vara annat än bra?! Men tyvärr har jag inge egen erfarenhet av den!

   Radera
  3. Bugaboo har nog en fantastisk förmåga att skapa ha-begär. Upptäckte just att deras High-performance påse kommer med två olika "lock", ett i dun och så ett tunnare, perfekt ju! :)

   Radera