lördag, december 10, 2011

Paniken

Är det någon annan som känner paniken komma smygande när man inser att det idag är precis två veckor kvar till julafton och man inte införskaffat en enda julklapp ännu?

Jag har dock vissa ideér redan och har börjat fundera på rimmen. Kanske jag kunde göra det omvänt i år så att jag kommer upp med rimmen först och sedan införskaffar klapparna enlig vad som passar till dem?

2 kommentarer:

  1. Jag fick samma panik föregående natt.
    Men har som tur redan sansat till mig. Köper knappt några presenter alls och de som jag köper är av sorten té, biobiljetter, kaffe o.dyl, alltså sånt som man kan använda upp. Det underlättar en hel del. Moster-Stina får t.ex. ett tépaket som råkar heta Stina, hahaa. Vi har bestämt inom släkten att så ska det vara framöver, bara såna presenter (om man nu absolut vill köpa nån present) som man kan konsumera på sätt eller annat, inga grejs som sen hänger kvar.

    För min del tror jag att min avsaknad av julfiilis till stor del beror på att jag kommer att jobba hela julafton. Dvs. kommer inte egentligen att fira. Familjen o släktingarna är uppe i Kokkola allihopa, så det här blir min första jul när jag är alldeles ensam hela julhelgen. Ska bli intressant faktiskt, få se vad jag hittar på, :).

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig att det är onödigt att köpa något bara för köpandets skull. Julklappar som betyder något är mycket bättre.

    Vad tufft att du valt att fira julen för dig själv! Hoppas du får lite julstämmning också fast du jobbar.

    SvaraRadera