torsdag, januari 27, 2011

Såg ni förresten?

Visst såg ni på finska Top Chef igår? Det skall bli riktigt spännande att följa med, jag tyckte dom verkade duktiga allihopa.
Men vem är Maija Silvennoinen? Varför kallar de henne julkkiskokki? Vad har jag missat?



6 kommentarer:

  1. Har inte sett gårdagens program ännu. Ska nog se den. Känns lite motsträvande dock, eftersom finnarna brukar vara bra på att förstöra programkoncept. Tycker nämligen originalserien är väldigt underhållande.

    Maija har ju haft eget matprogram någon gång på nittiotalet ju! eller två eller något... Kommer nog ihåg henne, men tyckte inte om henne då iaf. Kanske hon blivit intressantare sedan dess?

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte faktiskt det var bra gjort för att vara ett finskt program, inte löjligt utan förvånandsvärt professionellt.
    Jag har nog missat Maija helt, jag e säkert för ung, hehe :) Men nä, hon har inte blivit intressantare, ganska jobbig verkade hon, typ "med tanke på min bakgrung och erfarenhet så fixar jag det här hur lätt som helst".

    SvaraRadera
  3. Jag var helt jätte imponerad av programmet, det var ju bra! Jag menar oftast blir det katastrof när det försöks göra finsk version av något...Ser ren framemot nästa vecka!:-)

    Hon Maija hade just på nittiotalet ett matprogram, någo Bonjour...och sen har hon varit i en massa tidningar och andra program. Men hon var lite lätt högfärdig...

    /Cilla

    SvaraRadera
  4. Nu är jag klokare. Blev tom smått imponerad. Bra nivå, bättre än jag vågade hoppas. Den här Pipsa-damen verkar dock otroligt störande. Ska bli roligt att se fortsättningen.

    SvaraRadera
  5. Det skall bli riktigt roligt att se fortsättningen! Lite irriterande människor måst det väl alltid finnas med :)

    Sen är det ju lite lustigt att de börjar Suomen Masterchef samtidigt på en annan kanal, orkar man titta på båda?

    SvaraRadera
  6. Överraskande bra faktiskt! 1000 gånger bättre än Masterchef :) kommer nog att prioritera Top Chef i fortsättningen. Ses om en stund, är riktigt hungrig (speciellt efter att jag tittade på det här på Subens "katsomo")! P&K

    SvaraRadera