måndag, januari 26, 2015

Måndag

Ny vecka, nya möjligheter! Förra veckan var tung, fylld av lite för många motgångar. Frågor som lämnat lite för många öppna svar och lite för många lösa trådar som hänger i luften. Och just nu har jag ingen aning om hur man ska knyta ihop trådarna. Nåja, allt lär väl lösa sig på ett eller annat sätt, det gör det alltid, men det gick ju inte riktigt som vi hade tänkt. Jag skall sluta flumma nu, berättar mera sen då jag vet mera. 

Amos och jag är uppe i Kokkola och hälsar på för tillfället, planen var att komma söderut imorgon. För tillfället lockar det dock mera att stanna kvar här, sådär några veckor till kanske? 

Tänk positivt, tänk positivt

2 kommentarer:

  1. Hoppas saker och ting råder upp sig till det bästa <3 Synd att jag är så förbaskat förkyld annars kunde jag ha kommit en sväng till Karleby. Hör av dig om ni stannar längre! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja! Jag tänkte på er och hur det skulle vara skoj att ses, men vi hade ingen bilstol den här gången så kan inte röra oss så långt. Ja, och så läste jag att ni var sjuka :( Krya på er!! Vi får ses nästa gång. Kram!

      Radera