fredag, januari 30, 2015

Läget


Det här är inte vad som helst, det här är en bild av vårt badrumsgolv. Jajjamen, och det här är bara smått, värre blir det! Nästa vecka kommer dom och river rubbet, med kakel och allt. Detta är alltså helt oplanerat och högst ofrivilligt. 

I en vecka har vi nu varit utan dusch och tvättmaskin. Duschat har vi gjort under kökslavoaren och i husbolagets bastu, tvättat har vi gjort hos vänner lite här och där. Och ja, man har väl varit på interrail och tvättat byk i lavoarer tidigare, inga problem! Men till skillnad från då har man ju nu en liten baby som dreglar ner lite mer kläder än man hinner tvätta...

Detta kommer väldigt väldigt opassande med tanke på, ja med tanke på precis allt som vi hade planerat. Men man får väl ta dagen som den kommer. Just nu vet jag inte var vi skall bo nästa vecka? För senast på onsdag måste vi vara ute härifrån. 

Nu försöker vi fortsätta tänka positiva tankar och sjunga glada sånger. Om inte annat så får vi ju åtminstone ett splitternytt badrum när detta är klart! 


12 kommentarer:

 1. Men nej! Vad har hänt? Hoppas det löser sig <3

  SvaraRadera
 2. Har ni kollat med försäkringsbolaget? Eftersom det inte är ni som åstadkommit vattenläckaget (antar jag) står antingen ert eller husbolagets försäkringsbolag för de nätter ni inte kan bo hemma. Bara att checka in på Haven, så tar vi brunch på veckoslutet ;) Skämt och sido - kämpa! Och ni får gärna låna vår bastu, tvättmaskin och badrum när det behövs!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Vi ska nog checka in på hotel ifall försäkringsbolaget inte hittar på nåt annat :) Men kan hända vi behöver låna tvättmaskinen nån dag, får väl använda mina servicesedlar som jag fick på min babyshower! ;)

   Radera
  2. Absolut! Du har ju inte använt en enda "tjänst" (servicesedel låter som om vi är 80-år gamla ;-p) Välkommen på spa och sushi. Jag kan stryka kläder och gå ut på promenad med A samtidigt du chillar...

   Radera
 3. Kom hit å byka. Ni kan få låna nyckel så kan du komma på dagarna hit då vi e på jobb så får du det gjort utan att måsta vänta på oss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vi ska se var vi bor nästa vecka och om där finns tvättmaskin eller ej. Hör av mig! :)

   Radera
 4. Oj Nej! Men förhoppningvis går remppan fort och innan du vet ordet av det så bor ni hemma igen med fungerade tvättmaskin etc.

  SvaraRadera
  Svar
  1. VI får hoppas att det går fort jo!

   Radera
 5. Ojnej! Hoppas det löser sig fort! Kram

  SvaraRadera