tisdag, juni 24, 2014

Våra dagar

Varför känns det extra tungt med vardagen efter en långhelg? Efter att ha varit tillsammans alla tre är det lite tråkigt att vara på tumis igen. Kanske det har något med vädret att göra också, orkar inte riktigt mobilisera mig och hitta på en massa saker när det är så grått och trist. Vår vardag med lillen går nu ut på att umgås lite på förmiddagen, gå ut på en promenad på eftermiddagen och sedan vänta på att pappa kommer hem.
 
Igår var det ju faktiskt fint väder (fast kallt!!) så vi gick runt Hallonäs som vi brukar. Först via stora stranden, sedan runt udden och via båtbutikerna och Blue Peter tillbaka, om jag har tur får jag en glass på vägen (det har jag ganska ofta). Drumsö är nog alldeles ljuvligt på sommaren, ena stunden är du i civilisationen och nästa sekund känns det som om du är i yttre skärgården.  
4 kommentarer:

 1. Ja men just så är det. Främst väntar vi här också om dagarna på att pappa ska komma hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt att höra att jag inte är ensam om det, jag antar att det blir bättre med tiden. :)

   Radera
 2. Hih, du har preciiiiis samma rutiner som jag då med Alex. Preciiiis dendär promenaden gick jag 100000 ggr :) Sen kan du ta bussen till stan och promenera hem lngs stranden (förbo carousel, gräsviken osv)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måst nog hitta lite nya promenadrutter snart jo, börjar bli lite enformigt! :D

   Radera