onsdag, juni 04, 2014

Han är så söt när han sover


Som tur är han världens sötaste när han sover. Man glömmer lättare skrikattackerna då.

Idag har vi testat på zonterapi med lillen. Barn som varit med om en snabb förlossning och/eller fötts med navelsträngen runt halsen (check på båda) kan ofta vara extra spända och stressade så vi skall prova om det här skulle hjälpa lite. Åtminstone verkade han njuta av den första behandlingen. Jag fick höra att han också verkar lida av huvudvärk eftersom han ofta gnider sig om huvudet och gnyr. Stackaren. Två gånger till skall vi gå (åtminstone) och så ska vi se om vi har en mer avslappnad baby efter det.

7 kommentarer:

 1. Graaatttis till allas vår Star Wars/Transformer-baby, 1 månad GAMMAL!!! :)

  Kraaam och puss och paj och hali
  ps. ni som läser men inte vet, gullets 4-åriga kusin tycker bebisen är som från Star Wars eller Transformer...

  SvaraRadera
  Svar
  1. En månad blir väl egentligen först på söndag (eller beror på hur man räknar :) ), men fyra veckor gammal redan! :)
   Huj vad tiden går snabbt!

   Radera
  2. Aaah, sidu jag tog från torsdagen han föddes 4 veckor framåt :)

   Radera
 2. Verkligen supersöt! Hoppas zonterapin hjälper. Skrikattacker och huvudverk låter inge kul alls...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag hoppas verkligen det hjälper! Eller åtminstone lättar lite på spänningarna i kroppen, jag känner mig så hjälplös när han spänner och vänder och vrider och jag inte riktigt kan hjälpa :(

   Radera
 3. Vi har gått hos osteopat med våra skrikhalsar då de var babyn. Tycker att det lättade åtminstone lite på deras tillvaro. Nu med trean gick vi för att han var sned hela killen, låg som en banan då han låg rak. Detta beror på ställningen han legat i i magen och ställningen han kom ut. Tre gånger gick vi och nu är han rak och fin vår gosse. Vi gick på Lapsen Tähden i Mosabacka, men finns helt säkert på andra ställen också. För övrigt är han den första av dem tre som inte är en skrikare. Hoppas er lilla får det bättre att vara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också nu att zonterapin har lättat lite på hans tillvaro, men det är ju svårt att säga hur illa det skulle ha varit utan terapin. Fast varje gång jag tycker att det blivit lite bättre så har vi en skrikkväll igen.. Får nog låta tiden göra sitt och hoppas att det inte tar för länge :)

   Radera