måndag, december 18, 2006

sista helgen innan jul


Sista veckoslutet innan julen är nu förbi. Det blev en helg fylld av spontana grejer, men det blir oftast bäst så. På lördag konstaterade vi att innsbruck var invaderat av italienare och bestämde oss för att fly fältet. Vart mål var München. Vi hoppade i Hermances party-bil, som sedan senast fått några extra intressanta obekanta ljud...Men den höll bra ända fram! :)

I münchen gick vi omkring och insöp atmosfären pa julmarknaderna i gamlastan. Efter lite glühwein och shoppande åkte vi hem till natten.








Nästa morgon efter att ha upptäckt att det regnade fanns det inget annat alternativ än att åka upp i bergen (regn är alltså en positiv sak i Innsbruck!). Axamer Lizum hade just öppnat och eftersom det ligger relativt nära, endast en halv timme, så åkte vi dit. Backarna var fina och snö fanns det tillräckligt av denhär gången! :)

Snöängel

In i dimman...


2 kommentarer:

  1. Nu har ja uppdaterat mej i ditt liv. Ser underbart ut. :) E du i Finland över julen eller? Sköt om dej. Fick lust att skrinna när jag såg bilderna. :) Kanske göra ett sparkstöttings-program på Renlunds isplan som på gamla goda tiden.. :P

    God Jul!
    kramisar:Lotta

    SvaraRadera
  2. Hyvät joulut ja uudet vuodet toivoopi Allu & Essi

    P&K

    SvaraRadera