tisdag, mars 31, 2015

Vad man googlar

Nytt ordspråk: Du är endast så smart som dina fem senaste google-sökningar. Jag läste (hörde?) någonstans om en jobbintervju där intervjuobjektet blivit frågad om vad hens senaste google-sökningar var. Ganska rolig fårga egentligen, men skulle man kolla min googlehistorik för tillfället skulle det inte se så bra ut i en jobbintervju. För jisses vad man googlar konstiga saker när man får barn. Och jag googlar allt. Senast sökte jag svar på hur man ska få på skor på en liten som bara sprätar på tårna eller böjer dom. Ofta (som även denna gång) får man inga vettiga svar, men man får åtminstone bekräftelse på att nån annan också har samma problem. 

Annat som man googlat är ju sjukdomsymtom, hur man ska få babyn att sova, äta, skita etc. I viklen ålder babyn "ska" göra det ena och det andra. Ofta hamnar man på nån riktigt usel diskussion på nåt väldigt oseriöst diskussionsforum där man inser att man nog kanske inte har så stora problem egentligen. Vad är era senaste googlingar?

2 kommentarer:

  1. jag känner igen det där! Senast googlade jag på "övningar för delade magmuskler" - rätt bra resultat fick jag faktiskt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe, det har jag säkert också googlat! :) Man måste sålla rätt bland träffarna bara så hittar man nog ofta bra resultat också.

      Radera