torsdag, augusti 21, 2014

Resevagnen

Jag nämnde visst i något inlägg att vi äntligen gjort beslut angående resevagnen. Det var ju en hel del funderande hit och dit, men till slut vann Maclaren-vagnen. Det blev en Maclaren Techno XT.

En stor inverkande faktor var nog priset, den här var hälften billigare än Bugaboo Bee +. Nu kan vi göra nåt skoj med dom pengarna vi just sparade in, hehe. 

En jättefin grej är att vår Phil & Teds mjuka bärpåse ryms in perfekt i vagnen när man har den i liggläge. Den tänkte vi använda på resan nu när han ännu ryms in i den. 
Vi har testat tupplura i den redan och det funkar fint. 

Så här ser den ut ihopfälld.

4 kommentarer:

 1. Dessutom kan man jesustejpa en back tutteli och en korg bona i underredet. Megapraktiskt eftersom vagnen inte vägs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Praktiskt! Vi borde kanske fixa nån bärpåse till vagnen också, eller går det bra med sopsäck?

   Radera
 2. Hej igen Mia,
  vi skaffade aldrig en bärpåse utan främst skyddat vagnen med finnairs påse, om ens det. Du har ju rätt att ta vagnen till planet men hur det går i praktiken är en annan sak. Du får kräva det iaf. Jag flög ju rätt så mycket när Matilda var liten och vi hade aldrig problem, never say never! vet inte om ni märkte men det finns ett nät/en påse i fotändan som man kan använde med mindre bebisar så att det inte faller ner, kan säkert användas med bärpåsen så att den hålls bättre på plats. Grattis till vagnen och trevlig resa!!! H Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jo man klarar sig säkert bra utan bärpåse, speciellt om man får ta med vagnen ända till gaten (har också hört att det inte alltid lyckas...). Fördelen med en skild påse/väska till vagnen om man sätter den i ruuman är ju att man kan packa annat stuff i den också :)
   Bra tips med det där nätet! Det tänkte jag inte ens på, tack! :)

   Radera