måndag, maj 05, 2014

Magen och besöket

Mage i vecka 37+0
Vi har haft rådgivningsbesök i morse och besök på barnmorskeinstitutet på eftermiddagen, mycket program för en dag plötsligt efter många dagars lugn. På rådgivningen var allt som vanligt, att höra hjärtljuden är ju alltid underbart, men annars så kan jag tycka att jag inte får ut så mycket av besöken. Idag blev jag dessutom bara ledsen på vår rådgivningstant som var lite otaktisk i sitt beteende. Besöket på barnmorskeinstitutet var däremot mera spännande, vi fick se en förlossningssal och Samuli fick se var han kan förvara sina smörgåsar.

5 kommentarer:

 1. Underbara UNDERBARA mage!! Kukkuuu, kom ut nu lillen!! :)
  Tyvärr Mia, du måste stå ut med en hopplös "moster" i mig - när nu int Anna verkar skaffa så tänker jag ultramysa med er bebis! :) Jag e ju ändå nästan moster till krabaten :)
  Äh vad tråkigt med rådgivningstanten! Hoppas du glömt det redan! Snart behöver du inte se henne mer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha :) Lillen ser nog framemot en gosig moster också!

   Radera
 2. Oj, du kan inte ha samma som jag då, en svenskspråkig som börjar på C? Tycker hon varit helt underbar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är nog samma. Hittills har allt gått bara bra, och hon är ju supertrevlig, men nu hade hon fått för sig att det är något jag inte berättar och undrade upprepade gånger vad "det är för fel på mig". Jag blev ju bara mer förtvivlad och stressad av det vilket fick henne att tro att jag mår illa och har någo fel. Helt tokigt blev det. Bättre lycka nästa gång :)

   Radera
  2. Ojdå! Nå hoppas hon relar lite i fortsättningen då. :)

   Radera