söndag, maj 25, 2014

Fullspäckad helg

I helgen har vi haft fullt upp med program. Farmor har varit här, mormor och morfar har varit på besök, vi har firat Samulis födelsedag, varit på 5-års bröllopsbrunch och ännu hunnit med kusinfödelsedagskalas.

På lördag tog mommo och moffa ut lillen på långpromenad och det gav oss två timmar tumistid! Vi hann med en glass i brunssan och ett glas saft på Mattolaituri. Om nån såg två zombier som vandrade omkring på strandpromenaden så var det antagligen vi.

Idag har lillen snällt sovit sig igenom två fina fester, skönt för oss men alla andra skulle ju gärna se honom vaken. Han sover fortfarande största delen av dygnet (när han inte äter) och har oftast en vaken stund på morgonen och en längre på kvällen. Vid rådgivningen i torsdags vägde han redan 2800 gram så han växer verkligen så det knakar. 


Imorgon är Samulis pappaledighet slut för den här gången. Jag är faktiskt lite nervös för hur jag skall klara mig nu. Samuli har varit till mycket stor hjälp här med blöjbyten, tvättningar och matlagning. Det har också varit mysigt att vara hemma och pyssla hela familjen och det är ju lite vemodigt att den tiden nu är över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar