tisdag, maj 20, 2014

Full sommar

När vi åkte in till BB för snart två veckor sedan hade vi vinterjackorna på oss, när vi kom ut var det full vår. Drumsö blev liksom grönt över en helg när vi var inne, och nu är det plötsligt värmeböjla och jag har ingen aning om vad man skall ha på sig. Shorts? 

Idag njöt vi av vädret och gick på långpromenad, bland annat till posten för att rösta. Lite oförberedda var vi den här gången och googlade kandidater ännu utanför vallokalen.

När man har röstat skall man alltid gå på valkaffe. Vi tog med oss munkar och rabarberlemonad från Voipojat och hade picknik på en bänk. 

Vår baby har börjat vara vaken mera nu, vi försöker underhålla honom bäst vi kan. Tyvärr verkar han inte tycka vi är särskilt underhållande. Se den skeptiska minen.


6 kommentarer:

 1. Ni verkar så säkra och vana - var e de nyblivna 1sta ggns föräldrar!? Wow! Härligt! Jo, det är svårt med kläderna, eller jag har med sommarskorna, fått skavsår nu av nästa alla sommarskor redan... Hahaha...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lätt att se van ut när han sover snällt i vagnen. :)
   Sen då han bara sprattlar och skriker här hemma är man ganska hjälplös..

   Radera
 2. Jag tänkte sommaren skulle komma förts efter 1.6 och har packat ner allt som är skönt och svalt. Så jag går och suckar i varma tröjor och allt svettiga skor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma sak varje vår, jag kommer inte ihåg hur man klär sig när det är varmt?! Jag packade just ner vinterstövlarna...är det ballerinas som gäller nu då?

   Radera
 3. Åh er lillis är sååå söt! Och jag blev också helt tagen av den här plötsliga sommaren. Det tog typ två timmar för mig att leta rätt på mina skommarskor och kläder och ändå har jag inget att sätta på mig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är världens sötaste! (helt objektiv åsikt ;) )
   Jag har lokaliserat mina sommarkläder nu tror jag, men vill ju inte gå i shorts då mina ben är så fula efter vintern! :)

   Radera