måndag, mars 25, 2013

Hyllfunderingar

Den där väggen som jag hade problem med när vi flyttade in står fortfarande så gott som tom. Lite hjälp på vägen fick vi i bröllopsgåva av några vänner, vi skall nämligen få en Fuuga-hylla från Lundia. Enda problemet nu är att vi (jag) inte kan bestämma oss (mig) för hur hyllan skal se ut.

I likhet med de klassiska Lundia-hyllorna går Fuugan också att komponera ihop lite som man vill. Det finns ett ypperligt program för detta på Lundias hemsida.


Modulerna kan också sitta snett som i bilden här nedan.






















Source: lundia.fi via Taru on Pinterest


Åh denna beslutsångest!

3 kommentarer:

  1. Wow, så fin bröllopsgåva!! Härligt! Blev faktist lite snål på dendär hyllan... Finns den månne med glasdörrar? Hmmm... Eller kanske man inte får "matkiiii" :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den finns säkert att få med glasdörrar, kolla in det där programmet på deras sida, om du väljer Fuuga, sen längst ner finns "suunnittele itse", så öppnar den programmet åt dig.
      Man får not matkii :)

      Radera
  2. Hej Tove (och Mia)!

    Man kan kombinera modulerna med glasdörrar i tre olika "färger"; klart glas, sk mjölkglas (eller frostglas) samt brunt glas. Kolla Lundias websida: http://lundia.fi/fuuga-design-huonekalut/ eller Facebook för inspiration och idéer :) Förutom ritprogram på nätet, ritar och planerar Lundias butikspersonal dessa åt er gratis i butiken eller under ett hembesök (som också är avgiftsfritt och utan köptvång).

    Välkomna,
    Michaela från Lundia

    SvaraRadera