tisdag, februari 15, 2011

Aldrig flytta bort

Jag gick ner till vårt förråd i källaren för att söka en grej (som jag så klart inte hittade) och konstaterade att vi aldrig, aldrig kan flytta härifrån. Det där utrymmet är helt enkelt för packat med saker och oorganiserat för att man någonsin skulle kunna få någon som helst ordning på sakerna. Dessutom har vi två källarförråd... Hur ser det ut i era förråd?

5 kommentarer:

  1. vi skulle kunna hyra ut vårt förråd för det finns saker för en hel lägenhet där :)

    SvaraRadera
  2. Jo, samma här! Om man sku rymmas in dit alltså...

    SvaraRadera
  3. Det absolut bästa är att flytta, för då är man tvungen att åtgärda förrådet :) Då vi flyttade, minskade vårt förrådutrymme till hälften av vad vi haft tidigare. Uups. Men det var mycket befriande och vi slängde, sålde och skänkte en massa saker, som jag inte saknat ett dugg nu efteråt. Gjorde dessutom ett system i nya förrådet och satte in hyllor och fick ordning på det hela och det angstar inte alls lika mycket att gå dit nuförtiden :) Vissa saker är ok att spara, men om man inte använder eller ens funderar på någon grej på ett år eller två, så kan man nog släppa taget och bli av med den.

    Sorry, det blev långt :)

    SvaraRadera
  4. Oj, får jag anställa dig sen då vi flyttar? Vi har fortfarande alla "dubbla saker" i lådor där nere eftersom det här är första lägenheten vi bor i tillsammans. Kanske man så småning om kunde bli av med den extra kaffekokaren, brödrosten och sängen (!)...

    SvaraRadera
  5. Usch, jag vet. Det är nog lite jobbigt, men när man väl fått det gjort, så känns det som det enda rätta och "varför gjorde vi int dehär tidigare" :) Det farliga med förråd är "poissa silmistä, poissa mielestä" och som tur är det ju ingen som ser den, så int ska man stressa onödigt mycket ;)

    SvaraRadera