söndag, augusti 09, 2009

Mini-semester



För mycket program, för lite tid att skriva blog. Jag har haft en liten mini-semester, tog torsdag och fredag ledigt, såå skönt med förlängda veckoslut!
Madonna var riktigt bra, jag hade ställt in mig på det värsta (med tanke på folkmängden), men det visade sig gå riktigt smidigt. Vi tog metro till gräsviken, ingen rusning. Gick till området, ingen panik, vi gick rakt igenom security-checken och biljettkontrollen utan att köa. Hittade toaletter utan kö. Kom inte in på öl-området p.g.a. kö, men det gjorde inte så mycket. Vi hittade relativt bra platser, jag ser ändå inget då jag är så kort, men S fick iallafall se showen. :) Hon började med att spela ganska mycket nya sånger som man inte riktigt kände igen, men efter ett tag kom showen igen och det var som att vara på ett stort stort rave-party när det blev mörkt och "disco-lamporna" lyste upp publiken. Mäktigt! Vi sjöng och dansade tills fötterna inte höll mera. Sen gick vi hem. Nöjda.

På fredan blev det kräftis, stor succé blev gåvan som vi hade med oss.




Jag konstaterade att det var mitt andra veckoslut i skärgården den här sommaren! Inte konstigt att det känns som om sommaren inte har kommit igång, stads-sommar är inte alls lika skönt och avkopplande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar