måndag, januari 11, 2016

Lediga veckan

Nu gick det ju så att jag plötsligt har en ledig vecka utan något som helst inplanerat program, vad ska man hitta på då? Jag har storslagna planer och är optimistisk över att åtminstone få gjort ca. 50%. Amos får var på dagis åtminstone några timmar några dagar så jag faktiskt får nåt gjort också. Plus att han får leka, jag är inte så bra på det. Annars blir det bara att krypa på golvet och söka pusselbitar och småbilar. 

Okej, jag ska:
1. Packa upp de sista flyttlådorna - börjar nog bli på tiden snart.
2. Yoga med yoogaia varje dag - min rygg har börjat klaga på mitt stillasittande
3. Gå igenom mitt klädskåp - igen. Finns fortfarande för mycket skräp. Nu är jag motiverad och kommer vara tuff. Allt som inte används ska ut! 
4. Fota "dyrare kläder" för försäljning. - Kanske, om jag orkar. Annars blir det tyvärr UFFen el.dyl insamling. 
5. Organisera i källaren - allas favoritsysselsättning! Man får knappt fast dörren där, än mindre hittar man nåt när man behöver hitta nåt. 
6. Läsa. Först på listan Lean In av Sheryl Sandberg. Mera Girl Power behövs! 
7. Åka pulka med min son, ha maten färdig när Samuli kommer hem, kläderna tvättade och hemmet städat. Hehe.  

4 kommentarer:

 1. Synd för mig att jag bor så långt borta nuförtiden. Det var ju som julafton för mig då du städade ditt klädskåp :) Ha en skön ledig vecka! Kom ihåg att passa på att göra ingenting mellan varven också ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. När kommer ni och hälsar på? Saknar dig! <3 Jag ska försöka göra ingenting mellan varven också! :)

   Radera
 2. Ambitiös lista. Heja dej! Jag borde göra typ samma. Suck! Tog också yogaaja förra veckan och har bara hunnit en gång. Vilken är din favorit? Tycker det är svårt att hitta då det finns så massor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var nog lite väl amitiös kan jag nu konstatera. Men det är väl bra att sätta målen högt!? :)
   Ta en kväll då du går igenom utbutet på Yoogaia och så sparar du de timmar som låter intressanta i dina favoriter. På det sättet behöver du inte gå igenom allt sen då du verkligen vill träna.
   Jag har mest gjort de kortare timmarna, 20-40 minuter passar mig bra här hemma (t.ex. Aamun flow eller energising flow. Jag märker att jag inte har tålamod heller för längre, jag hittar sen på nåt annat att göra :D Man ser hur dammigt det är under soffan mitt under nån Asana och så kan jag bara tänka på att jag borde dammsuga, hehe :)

   Radera