lördag, augusti 22, 2015

Födelsedag och strandskoj

Slutet av veckan och helgen här har varit ganska intensiv eftersom Samuli har vait busy med sitt rockbänd och vi varit på tumis med Amos. Det blir ganska tugnt i längden, att hänga med en överaktiv baby dygnet runt, ensam. Men idag är det dags för grande finale och efter det borde han kanske synas till här lite mer.

Under tiden har vi hängt på stranden ganska mycket. Gått runt i alla paker på ön, klättrat i alla klätterställningar och rutchat i alla rutchbanor.


I torsdags hade jag födelsedag så jag bjöd Amos på lunch på Fazers café. En tradition redan för desamma gjorde vi förra året. Då gick det dock lite lugnare till eftersom han sov hela tiden. Nu var det mest att svepa i sig soppan och inte bränna sig på kaffet.

Riskakor, världens bästa uppfinning.

På kvällen grillade vi på gården tillsammans med några grannar. Älskar vår gård och husbolaget eftersom det är så litet att man känner (nästan) alla. Amos har lekkompisar i sandlådan och de flesta är riktigt trevliga.Det var föresten en dam som undrade ifall vi färgat Amos hår. Det är liksom lite rött med blonda ränder. Men nej, ej färgat. Dock är mitt hår färgat i matchande färg (skoja).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar