torsdag, april 16, 2015

Att åka bort

Jag skall åka på semester imorgon, ensam!! Eller jag åker iväg själv men hälsar på vänner i Chamonix. Samuli och Amos blir kvar hemma. Det blir första gången som jag är ifrån Amos så länge. Tidigare har jag sovit ifrån honom en endaste natt, nu blir det tre hela dygn! Jag är inte alls orolig över att killarna inte skulle klara sig här hemma, jag tycker det är super att de får lite tumistid. Mera orolig är jag ifall jag klarar mig? När har ni varit ifrån era babyn första gången och hur länge då?
De här två klarar sig fint, men jag då?

4 kommentarer:

 1. Med ettan var jag borta första gången en natt då han var drygt 1.5 år. Längst vad jag varit borta hemifrån på nästan tre år är då tvåan kom till världen, då blev det sammanlagt tre nätter (men han kom och hälsade på till bb så vi sås ju). Med tvåan som nu är 10.5 månader har jag ännu inte haft möjlighet att vara borta under natten, men en kort weekend-resa planeras innan sommaren med en kompis. Ska bli ganska skönt faktiskt;) Njut av din resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag har njutit! :) Men skönt var det att komma hem också.

   Radera
 2. Jag har inte varit borta ensam från Hubbe, bara tillsammans med maken då vi haft honom hos Mor/far/gudföräldrar då vi varit på bröllop eller minigetaway och bara för en natt i taget. Det har liksom inte blivit av?! Vart skulle jag liksom fara ensam för länge... hehe. Men det skulle nog säkert gå bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. På tjejresa kan man alltid åka utan mannen! :) Fast nu får du nog vänta ett tag till när tvåan kommer :)

   Radera