söndag, september 21, 2014

Helgens tre bästa

Små saker som kan göra en så glad, t.ex.

- På fredag var det en karl som öppnade dörren för mig när jag skulle in med vagnen på Stockmann, det händer inte allt för ofta kan jag tala om. Stockmann är föresten stans svåraste varuhus att ta sig in i med vagn. Tunga dörrar som är omöjliga att få upp själv.
(Och vet ni vad som ofta händer då man står där och puffar upp dörren med ena handen, stöder dörren med rumpan och försöker fösa in vagnen med den andra? Jo, så kommer folk och liksom smiter in där emellan, utan att hjälpa till! )

- På lördag när vi skulle hem med bussen var det en kvinna som erbjöd sig hjälpa mig med vagnen upp i bussen. Det händer också så sällan så man blir helt varm i hjärtat när det sker.

- I natt fick jag sova i hela fem timmar i sträck!! Det har inte skett sen den åttonde maj. Känner mig som en duracellkanin på speed, så utvilad är jag.

2 kommentarer:

  1. Som tur är Stockholm fyllt av artiga människor, eller ska vi säga människor med folkvett... Så det är lätt att röra sig med buss. Jag har inte ännu vågat mig in i trängseln i stan eller i tunnelbanan, men hoppas att det går lika bra. Grattis till "långa" nätter! Det är en sån lyx med sovande barn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det där med "långa" nätter verkade nog vara en engångsföreteelse, tyvärr.. men hoppas det sku bli bättre snart! :)

      Radera