måndag, juli 02, 2012

En lång väg kvar

Det här börjar kännas som ett evighetsprojekt som aldrig tar slut. I ena lägenheten fyller flyttlådor all ledig golvyta och man får navigera sig fram mellan sopsäckar och diffusa "släng-eller-spara"-högar.
I den andra lägenheten har vi nu börjat måla, och som det alltid brukar gå så märker vi hela tiden mera saker som borde fixas.

Så här såg det ut när vi fick nycklarna på söndag

Pynjande...
Vitt skall det bli
Sovrummet färdigmålat
Nu skall golvet ännu slipas och så skall listerna på plats. I det skedet märker vi väl att alla dörrar och dörrkarmar också borde målas. Sen börjar väl taket se förfärligt ut och efter det måste vi väl måla om alla lister också. Håhhåjajja. Sakta men säkert, det blir nog bra det här.


8 kommentarer:

  1. Tsemppiä! Detdär är varför jag haaaatar att flytta. Kiva i sig jo, tanken och sen när det är gjort, men detdär konkreta - fy fäään! I feel for you!
    Så inget Kokkola i helgen? ;)

    SvaraRadera
  2. Nej tyvärr, vi åker upp först efter flytten. Ha det så skönt där! :)

    SvaraRadera
  3. Roligt med ny lägenhet, men att flytta innebär alltid mycket mer jobb än vad man ursprungligen räknat med. Kämpa på! Det blir säkert bra :)

    SvaraRadera
  4. Kämpa, kämpa! det är intensivt nu men snart får ni börja njuta av nya hemmet :)

    SvaraRadera
  5. Tacktack! Vi kämpar! :) Nu är det färdigmålat, det känns redan mycket bättre. Nu skall bara sista sakerna in i lådor och på måndag bär det av.

    SvaraRadera
  6. Det ser fint ut :) kämpa på! Såg att ni använder er av Flüggers målfärg, kände ni igen hyllorna i butiken? ;))))) Kram

    SvaraRadera
  7. Samuli fixa målfärgen via Fafa, så jag såg inga hyllor i butiken. :)

    SvaraRadera