lördag, juni 06, 2015

Att vara eller att inte vara

Det blev en lite längre paus här på bloggen som ni kanske märkt, kanske lite ofrivilligt men det tycks inte finnas tillräckligt med motivation just nu. Har i samma veva funderat på bloggens vara eller inte vara, jag har bloggat sedan 2006 så det börjar ju vara en tid nu. 

Medan jag funderar hit och dit på hur absurt det egentligen är med att skriva om sitt liv för inte bara bekanta, utan också obekanta, så tycker jag samtidigt det är ganska roligt. Speciellt skojigt är det ju att jag snart har ett tio års arkiv att gå tillbaka i för att läsa och minnas. För en själv är det fantastiskt roligt att ha skrivit upp vad som hänt. Allt från studier, färdigblivning, jobb, resor, förlovning, bröllop, graviditet och nu det senaste året vår son. Om jag glömt något är det bara att gå tillbaka i arkivet och kolla. 

Jag tror faktiskt inte jag är färdig att lägga ner bloggen ännu, men måste kanske samla lite motivation för att få tag i bloggandet igen. Jag tycker också det är fantastiskt roligt att där finns nån som läser, kanske nån annan också än mamma?

4 kommentarer:

 1. Jag läser! Sluta inte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jee, tack!! Jag skall kämpa vidare! :)

   Radera
 2. Jag läser också! Speciellt skoj är det när du också bor här på ön, tycker jag. Men har lite samma grej på gång nu, hittar inte riktigt gnistan i bloggandet, känner mig o-inspirerad och o-inspirerande. Och har lite semi-dåligt med tid också faktiskt. Men jag tänker inte ge upp det, måste bara acceptera att det går hårdare ibland och trögare ibland. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är väl bara att acceptera att det ibland går trögare med bloggandet. :) Ifall ni är på Drumsö i sommar kanske man kunde ta en sandlådsträff i något skede? Jag undrar föresten ifall våra småttingar ska börja i samma grupp i dagis i höst, för jag tyckte de nämnde hennes namn när vi var där på öppet hus här om veckan?

   Radera