onsdag, juli 30, 2014

Hemma igen

Vi har kommit hem igen efter två härliga veckor på holmen. Det var nästan vemodigt att åka iväg, hur skall vi plötsligt klara av vardagen på tremanhand efter att ha haft hjälp sgs dygnet runt? Och hur klarar man av hettan i en lägenhet utan luftkonditionering när man inte kan hoppa i sjön när det blir för varmt?
Lillen har varmt och vill inte sova
Pappa rökte fisk, det hör sommaren till!
Babyn stortrivdes i skärgården, han har blivit som en ny människa nu under de senaste veckorna, skrattar och umgås på ett helt annat sätt än tidigare. Om han tidigare var missnöjd 95 % av sin vakna tid och nöjd bara 5 % så kunde man säga att det svängt nu. Så skoj med en liten kille som skrattar!


Vi åt kräftor också, Samuli lyckades på något sätt deala med köttmästaren i den lokala Minimanin så han plötsligt hade fixat fram och kokat kräftor åt oss. Sällan har man haft få varmt på en kräftskiva! Det brukar inte precis vara problem med att snapsen blir varm på sensommarfester. Plus fem grader och vinterjackor brukar vara standarden.


När man har en baby som vaknar och vill äta mest hela tiden kan man få uppleva otroligt fina solnedgångar och soluppgångar.


Nu har Samuli en och en halv vecka av ledighet kvar och vi har en hel del på programmet, bland annat ska det fixas dop åt lillen. Hoppas på att få träffa lite vänner också, hohooo - är nån i stan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar