måndag, oktober 07, 2013

Två saker

Två saker jag inte förstår mig på:
1. Folk som sminkar sig inför en svettig danstimme. Varför?
2. Jag har tränat 3-5 gånger i veckan hela hösten och det syns ingenstans, varken på vågen eller i spegeln. Inte är jag piggare heller och sjuk blev jag ändå. Varför?

5 kommentarer:

  1. För att livet är orättvist och vissa kan äta vad som helst utan att gå upp och själv ser man på en bulle och går upp 5 kg ;) Men ge inte upp!

    SvaraRadera
  2. Haha jaaa.. Förr när jag gymmade på Sats vid Odenplan här i Stockholm så var det en massa tjejer som smetade på läppglans innan de skulle träna. Jag fattade ingenting..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket mystiskt jo! :) Det var någon som smetade på tjock foundation precis innan lektionen, kanske för att det inte skall synas när man blir röd om kinderna?

      Radera
  3. Att det inte syns på vågen kan betyda mera muskler. Mera tillförlitliga resultat får du om du mäter med måttband istället (om du verkligen vill mäta resultaten). Mera konfunderad blit jag nog ändå över att du inte känner dig piggare trots träning. För mera energi brukar motion och träning absolut ge vilket ju också är en av de saker som ju motiverar till att fortsätta. Hoppas du ändå orkar fortsätta och att får börja känna av positiva effekter av träningen!

    SvaraRadera