torsdag, oktober 04, 2012

Om hår och sånt

Helgens bröllop gick fort som bara den, destu längre har det tagit att återhämta sig. Som sista aporna i baren som vanligt vinglade vi hemåt när solen började stiga upp (nånej, lite överdrivet).
Allting fixade sig fint och brudparet svarade båda ja vid altaret. Och bruden hon var otroligt vacker.

Nu siktar vi in oss på nästa bröllop, det vill säga vårt. ToDo-listan har bara blivit längre sedan senast och nu funderar jag på hår&makeup i Kokkola. Ni som gift er där/bor där, var har ni fixat er? Det skall finnas rum för fyra stycken yra brudar, bäst skulle det ju vara om både hår och makeup kan fixas på samma ställe (gärna i centrum). Eller kanske någon kan komma hem till oss och fixa?

I lördags hade jag fixat håret på Bluestar på Nordenskiöldsgatan och såg ut så här.

6 kommentarer:

  1. jätte jätte jätte snygg! sa jag redan jätte?

    SvaraRadera
  2. Supersnygg frisyr! Jag fixade sminket här (och gel-naglarna också): http://www.makeupatelje.fi/ och var mycket nöjd. Det blev fräscht och snyggt utan att vara överdrivet- precis som jag ville ha det. Dock kommer inte flera personer att rymmas in dit eftersom det är riktigt smått.
    Håret fixade jag här: http://www.salonmarjoahola.fi/ och var inte alls nöjd. Däremot blev de andra två som fixade frisyrerna där samtidigt bra så det råkade nog bara vara den specifika typen som fixade mitt som inte fattade hur jag ville ha det (och ja, jag hade varit på provkamning men ändå blev det inte bra...:( ).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipsen! :)
      Fixade dom till ditt hår tills du var nöjd eller fick du gå hela dan med en frisyr du inte var nöjd med?

      Radera
    2. Jag tvingade henne att fixa till frisyren men det blev aldrig riktigt bra ändå så jag gick hela (bröllops-) dagen med en frisyr jag inte var nöjd med! Dock glömde jag nog bort håret rätt fort och det var inget som störde mig under dagen och kvällen. Däremot stör det mig varje gång jag ser på våra bröllopsfoton...

      Radera
  3. Hiuspiste i Kokkola har varit bra de gånger jag varit där. Vet ju inte ifall personalen är samma, senast jag fixade mig där var 2008. Marjo Ahola är ju största stället med tre salonger i stan, eftersom ni är fyra kan det ju kanske begränsa lite. (hört både gott och ont om stället, man kan ju kolla lite vem man vill att fixar håret om man känner nån av de som jobbar där..) Tomi Yrjänä skryter folk på också. Kolla runt lite hur många frissor de finns på de olika ställena.. fast brudfrämmornas hår tar väl inte lika länge som ditt (?) så kanske det räcker med färre än 4 frissor. :)

    SvaraRadera