onsdag, september 09, 2015

Vardagspusslet

Hej bloggen! Det blev något av en krashlandning i vardagen förra veckan, huh vad tugnt det har varit! I början av veckan tänkte jag att om vi klarar den här veckan så fixar vi vad som helst. Och vi klarade ju veckan, så nu gäller det väl bara att få ihop vardagspusslet och kämpa vidare. Det har varit dagisstart, jobbstart, förkylningar, viktiga möten och uppsagd personal som lett till tidsplanering och problemlösning på högsta nivå. Men som sagt, vi klarade början och nu börjar det redan rulla på.

Amos trivs som fisken i vattnet på dagis och är mest sur över att vi kommer efter honom mitt i leken. Jag är tydligen fortfarande lite yr efter jobbstarten, häller äppeljuice i kaffet istället för mjölk, slänger hela tallriken i soporna istället för bara matresterna och igår höll jag på att fylla toaletten med byk istället för tvättmaskinen. Så ifall jag verkar lite disträ när ni träffar mig ber jag om ursäkt på förhand.

Vi fick åtminstone nolla allting i helgen då vi gick på en vansinnigt rolig kräftis. Pia, den här är åt dig:

2 kommentarer:

  1. Suck ja, vad trött man kan vara! Hjärnan verkar inte riktigt fatta vad det är den ska göra... Men som fu säger klarade ni det här klarar ni vad som helst. Bara att kämpa vidare helt enkelt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, såå trött! Fast jag sover ordentligt på nätterna går man omkring som en zombie hela tiden.. Kämpa på bara! :)

      Radera