tisdag, november 04, 2014

Syprojekten

Nu har jag fått färdiga några av mina syprojekt. Det går verkligen i vågor det här med inspirationen, ibland kan jag få såna ryck, en idé som föds någonstans och då gäller det att ta vara på den stunden av kreativitet och sätta igång. 

Jag beställde tyg från en den här nätbutiken. Mitt egentliga projekt var ett babynest som ni ser här nedan, men i samma veva beställde jag lite trikåtyg och sydde några mössor.


Här håller ett babynest på att ta form. Vi väntar på en liten kille som skall komma till världen inom de närmaste veckorna, och han ska få ett nest med elefanter. Jag följde instruktionerna från den här bloggen. Men det finns många olika versioner där ute, jag modifierade också själv lite. Till exempel så är det mycket lättare att få in "löst" vadd i kanterna än att få in en färdig rulle. Köp en dyna som du sprättar upp och ta ut innehållet. Jag tycker också det är enklare att få in snöret i kanten innan man stoppar i fyllningen, men det är också smaksak.4 kommentarer:

 1. Så sjukt duktigt!!! Fint blev det!

  SvaraRadera
 2. Tack Mia för världens finaste babynest!!! Den har idag provats av blivande storasystern och den funkade även fint för en 2-åring... nu ska vi bara försöka få lillebrorsan att joina oss, han är lite väl bekväm i mammas mage ännu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad fint att det funkar för 2-åringar också! :) Väntar på att få träffa lillebrorsan snart! Kram

   Radera